[Sierpień 80'] : [w trakcie strajku w Stoczni Gdańskiej] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Trzy fotografie przedstawiające siedzących i leżących na trawie w okolicy bramy nr 2 Stoczni Gdańskiej strajkujących stoczniowców, 1980 rok.