Ex Libris Józef Ondrusz - Grabowski, Edward (1904-1966).; Ondrusz, Józef (1918-1996). ([S. l., 1964)
Przedstawia kolorowe płaszczyzny, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Józef Ondrusz. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.