Ogłoszenie : Administracja Gospodarstwa Rolnego i Leśnego "AGRIL" podaje do wiadomości, że tradycyjna sprzedaż choinek [...] / Adm. Gosp. Rol. i Leśnych "AGRIL". ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o sprzedaży choinek.