Skuteczność i stabilność procesów oczyszczania ścieków bytowych w oczyszczalni z reaktorem SBR = The efficiency and stability of sewage treatment processes in wastewater treatment plant with SBR reactor / Włodzimierz Miernik, Edyta Stano, Dariusz Młyński, Krzysztof Chmielowski. - Miernik, Włodzimierz
Zakres i treść: ścieki bytowe, reaktor SBR, skuteczność, stabilność.