[Afisz. Incipit:] Miejski Komitet Akcji Pomocy Zimowej ... wystawi obraz sceniczny p.t. "Obrzęd weselny w Proszowskim" w 5-ciu odsłonach ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu klasy XI szkoły ogólnokształcącej stopnia licealnego SS. Urszulanek w Gdyni 19.12.1948 r. w sali kina "Goplana".