Duch Święty w życiu i działaniu Ludu Bożego / Marian Kowalczyk. - Kowalczyk, Marian (1956- )
1. Wybranie i powołanie do wspólnoty Ludu Bożego. 2. Świadectwo eklezjalne w Duchu Świętym. - świadectwo Chrystusowej miłości do Boga. - świadectwo Chrystusowej miłości ku ludziom. 3. Zadania wyznawców Chrystusa we wspólnocie eklezjalnej. 4. Duch Święty w misyjnej i ewangelizacyjnej działalności Ludu Bożego. - wyznawcy Chrystusa jako podmiot ewangelizacji i misji Kościoła. - odbiorcy ewangelizacji. - sposoby i formy ewangelizowania.