Die Beischläge in Danzig. ([Niemcy], 1870)
Przedstawia widok gdańskiej ulicy z przedprożami w zimie.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją tytuł: Die Beischläge in Danzig.
Miejsce i data powstania na podstawie tematu i techniki.
Na odwrocie i wokół pracy zadruk gazetowy w języku niemieckim.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce