[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Zweites Abonnement. No 5. Heute Sonntag, den 4. November 1827. Johanna von Montfaucon. Ein großes Ritter-Schauspiel, aus dem 14ten Jahrhundert in 5 Abtheilungen, von Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1827)
Afisz przedstawienia "Johanna von Montfaucon. Ein großes Ritter-Schauspiel, aus dem 14ten Jahrhundert in 5 Abtheilungen" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne