[Afisz. Incipit] Słupski Klub Motocyklowy "Start" organizuje w dniu 17 września 1946 r. pierwszy krok motocyklowy ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacją o wyścigu.
Keywords: Wyścigi motocyklowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne