[Afisz teatralny] Antoni Czechow - Iwanow : sztuka w 3 aktach - Teatr Klasyczny (Warszawa ; 1957-1972). Scena Rozmaitości (Warszawa : Teatr Rozmaitości, 1963)
Afisz informujący o polskiej prapremierze w listopadzie 1963 r. Reżyseria Andrzej Ziębiński, scenografia Wojciech Krakowski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Warszawa -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.