Ex Libris Jerzego Butwiłły / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1964)
Kataryniarz, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jerzego Butwiłły. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.