Alfred Musset - Barberyna - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz teatralny premiery 16.09.1950 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Kwasowski.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.