Ex Libris Waldemara Babinicza / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia liść klonu, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Waldemara Babinicza. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.