Kniha Lenky Loubalové / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1972)
Podobizna stojącej profilem między kwiatami baletnicy, u dołu napis: Kniha Lenky Loubalové. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, obok ołówkiem autograf autora.