Uniwersał na pospolitą obronę : Jozef Lubisz Radzimiński Woiewoda Gnieźnieński pierwszey Senator Polski Kawaler Orderow Polskich do Obywateli Woiewództw Wielkopolskich nad lewym brzegiem Wisły położonych : [Dan w Poznaniu dnia 2. Grudnia roku 1806] / [Jozef Lubisz Radzimiński]. - Radzimiński, Józef (?-1820) (s.n., 1806)
Druk ulotny zaw.: Uniwersał na pospolitą obronę, z 2 grudnia 1806.