[Afisz teatralny. Incipit:] Drzewa umierają stojąc ... Mieczysława Ćwiklińska oraz aktorzy scen warszawskich ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu, które odbyło się 23-24.09.1967 r. w Teatrze Letnim w Sopocie oraz 25.09 i 1-2.10.1967 r. w Operze Bałtyckiej w Gdańsku.