Exlibris Heinz Haffki W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia twarz brodatego mężczyzny, z którego głowy wyrastają gałązki zakończone dzwoneczkami, u dołu napis: Exlibris Heinz Haffki i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.