Preisliste 99 : Weihnachts-Sonderangebot 1934 - Daniel Feyerabendt Danzig Weingroßhandlung (Danzig : [wydawca nieznany], 1934)
Cennik gdańskiej hurtowni wina na Boże Narodzenie 1934 roku.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.