[Afisz. Incipit:] Zakład Doskonalenia Rzemiosła prowadzi kursy zaoczne przygotowujące do egzaminu czeladniczego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z informacją o kursach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Czeladnicy; Rzemiosło; Szkolnictwo zawodowe; Szkoły; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne