Ex Libris Karolis Reisonas / G. B. - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986) (1928)
Pośrodku frontony różnych budowli, wokoło różne przybory kreślarskie. Napis u góry: Ex Libris, u dołu na tablicy: Karolis Reisonas. Pod wyobrażeniem ryte nazwisko artysty.