Ex Libris Karolis Reisonas - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986).; Reisonas, Karolis (1894-1981). ([Miejsce nieznane], 1928)
Pośrodku frontony różnych budowli, wokoło różne przybory kreślarskie. Napis u góry: Ex Libris, u dołu na tablicy: Karolis Reisonas. Pod wyobrażeniem ryte nazwisko artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona ResearchGate, 11.04.2023
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1900-1945.