Gdańsk : Długi Targ 20 - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia szczyt kamienicy przy ulicy Długiej 20 w Gdańsku, około 1970 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Kamienice -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie