Obwieszczenie : na podstawie art. 31 dekretu [...] - Czupryniak, Franciszek (Słupsk : [s.n.], 1947)
Obwieszczenie prezydenta Słupska w sprawie podatków komunalnych z 18.11.1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne