Praca w ujęciu Stefana Wyszyńskiego / Aniela Dylus. - Dylus, Aniela (1948- ).
1. Kontekst Stefana Wyszyńskiego refleksji nad pracą. 2. Praca w ujęciu przedmiotowym. 3. Istota pracy. 4. Jaka etyka pracy? 5. "Cnoty pracy". 6. Czas pracy i czas wypoczynku.