Ex Libris Antoniego Mieczysława Cieciury de Antiqua Sandez : Quo Ut Vita / Jan Agopsowicz. - Hasso-Agopsowicz, Jan (1915-1982) (1980)
Na postumencie, między gałązkami laurowymi otwarta książka, na jednej stronie rysunek komórek i wyraz: Quod, na drugiej mikroskop i napis: Ut Vita, powyżej napis: Ex Libris. U dołu na postumencie napis: Antoniego Mieczysława Cieciury de Antiqua Sandez.