Ulica Szeroka - pierzeja północna - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienice nr 86/87-74/76 po północnej stronie ulicy Szerokiej w Gdańsku, 1987 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kamienice -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie