[Afisz. Incipit] Ogłoszenie! Na podstawie statutu Zarządu Tow. Ogrodów i Osiedli Działkowych w Malborku zwołuje ... walne zebranie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zebraniu Tow. Ogrodów i Osiedli Działkowych w Malborku wraz z programem, 5.02.1949 rok.