E. Gierek wśród młodzieży na placu Czynu Harcerskiego / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia Edwarda Gierka wizytującego obóz harcerski we Fromborku, idzie w otoczeniu harcmistrzów przez szpaler salutujących harcerzy, 1971 rok.