Gesänge bei der ehelichen Verbindung. (Tiegenhof : [s.n.], 1889)
Druk menonicki z tekstami dwóch pieśni z okazji zaślubin z 10.10..1889 r. Kl. Tiegenhagen (dziś Cyganek k. Nowego Dworu Gdań.).
Keywords: Mennonici -- Polska -- Gdańsk (region) -- 19 w. -- druki ulotne