[Rozgłośnia zakładowa w fabryce "Unimor"] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia Krystynę Kurdziel z rozgłośni zakładowej GZE "Unimor" przygotowującą nową audycję 1979 r.