Beethoven-Abend : Zum 100. Todestag, 26. März 1827 / Konzertagentur Hermann Lau. ([s.n.], 1927)
Program koncertu, który miał miejsce w gdańskim Schützenhaus (Dom strzelecki) 6 marca 1927 r. z okazji 100. rocznicy śmierci Beethovena.