[Afisz teatralny. Incipit:] Z okazji Święta Pracy montaż literacko-muzyczny w 3-ch częściach W słońce Pierwszego Maja / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Afisz teatralny informujący o wydarzeniu 30 kwietnia i 1 maja 1949 r. Reżyseria: Halina Gallowa.