[Afisz. Incipit] Zarządzenie zgodnie z zarządzeniem Obywatela Starosty ... / Sławiński Stefan. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski w Lęborku, 1948)
Afisz informujący o nakazie trzymania zwierząt na uwięzi 2.04.1948 r.