Bezpłatny koncert orkiestry Miejskich Zakładów Komunikacyjnych / Stronnictwo Demokratyczne. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o koncercie i wiecu, który miał miejsce w Nowym Porcie 29.06.1946 w sprawie referendum.