[Afisz. Incipit] Obwieszczenie rejonowego komendanta uzupełnień Malbork o przeprowadzeniu poboru rocznika 1926 ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przeprowadzeniu poboru rocznika 1926, zarządzenie z 15.03.1947.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.