[Afisz. Incipit] Restauracja Riviera codzennie program artystyczny ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach: Władysława Rozicka, Duet Dori, Barnabas Figety.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.