[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 4 lutego 1955 r. w sprawie urzędowego uznawania buhajów i knurów / W. Szeliga. - Szeliga, Walenty (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1955)
Afisz z treścią zarządzenia.