[Ulotka. Incipit] Aufruf! Wissenschaft und Kunst haben sich um keine Völkerfeindsachft gekümmert. ([wydawca nieznany], 1918)
Druk kierowany (prawdopodobnie) do członków towarzystwa dotyczący planów dalszej powojennej działalności.