[Aleja Grunwaldzka w Gdańsku] - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia północną pierzeję przy Alei Grunwaldzkiej w Gdańsku-Wrzeszczu, około 1960 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Aleja Grunwaldzka (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta)