Dziennikarze na "Błyskawicy" z dowódzcą Marynarki Wojennej admirałem Ludwikiem Janczysym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia admirała Ludwika Janczysa oraz grupę dziennikarzy na okręcie "Błyskawica", na wieżyczce stoi fotoreporter Zbigniew Kosycarz, 1979 r.