[Afisz teatralny] Stanisław Wyspiański - Wesele / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 20.11.1976 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Kazimierz Guzowski, układ tańców: Zofia Kuleszanka.