Langer Markt in Danzig (Rathhaus und Arturshof) / B. Mannfeld. - Mannfeld, Bernhard (1848-1925) (Kluge & Morgenstern, 1900)
Przedstawia widok na Długi Targ w ujęciu z Ratuszem Głównego Miasta i Dworem Artusa oraz z licznymi postaciami mieszkańców, przechadzającymi się po ulicy.