[Afisz. Incipit] Koleżanki! Koledzy! Chór im. Tadeusza Tylewskiego przy Akademii Medycznej w Gdańsku przyjmuje nowych członków. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o próbach głosu kandydatów do końca października 1960 r. w Klubie A.M.G. ul. Curie-Skłodowskiej (domek drewniany za kaplicą).