[Afisz. Incipit] Koleżanki! Koledzy! Chór im. Tadeusza Tylewskiego przy Akademii Medycznej w Gdańsku przyjmuje nowych członków. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o próbach głosu kandydatów do końca października 1960 r. w Klubie A.M.G. ul. Curie-Skłodowskiej (domek drewniany za kaplicą).
Keywords: Tylewski, Tadeusz -- (1898-1959) -- druki ulotne; 1901-2000; 1939-1945; 1945-1989; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kultura; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne