Meinen ergebenen Gruss zuvor! Und zweit die Nachricht Die Hansa-Buchhandlung [...] / Hansa-Buchhandlung. - Hansa-Buchhandlung (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1930)
Druk reklamowy przedwojennej, gdańskiej księgarni Hansa-Buchhandlung znajdującej się na na Grosse Wollwebergasse 8 (Tkacka).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN oraz przedwojennych Adressbuch.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Książki -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.