[Afisz. Incipit:] Pozdrowienia z Sztokholmu z udziałem popularnego w Skandynawii szwedzkiego zespołu rozrywkowego The sextett of Goran Fredrikson wraz z piosenkarką Elisabeth Karlsson / Polska Agencja Artyst. "Pagart" w Warszawie, Wojew. Agencja Imprez Artyst. w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o imprezie rozrywkowej 25-26.07.1966 r. w Teatrze Letnim w Sopocie w ramach Sopockiego Lata.