Z Księgozbioru Ryszarda Ziemby / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1958)
Na przedstawieniu: ptaszek siedzący na prasie introligatorskiej obok książka z napisem: Z Księgozbioru Ryszarda Ziemby, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.