Ex Libris E. Puzdrowski : Nic Nam Nie Grozi Tylko Suma Życia Wieczne Milczenie Zachodzące Słowo Za Nas I Próba Rozmowy Nic Nam Nie Grozi Trzeba Mówić Ciszej / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1979)
Na tle zarysu budowli napis: Nic Nam Nie Grozi Tylko Suma Życia Wieczne Milczenie Zachodzące Słowo Za Nas I Próba Rozmowy Nic Nam Nie Grozi Trzeba Mówić Ciszej, po lewej stronie u dołu sylwetka mężczyzny, poniżej napis: Ex Libris E. Puzdrowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.