Delegacja z Leningradu podczas zwiedzania stoczni im. Lenina w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia delegację z Leningradu zwiedzającą Stocznię Gdańską, 1977 rok.