Delegacja z Leningradu podczas zwiedzania stoczni im. Lenina w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia delegację z Leningradu zwiedzającą Stocznię Gdańską, 1977 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Stocznia Gdańska (budynki); Gdańsk (woj. pomorskie)